Een duister gilde - Aerts, Mariëtte (Het Huis Elfae, 2009)
De op macht beluste magiër Neron wil in het Huis Elfae een duister gilde oprichten. Een aantal bewoners probeert de magiër te verjagen. Dan keert Ailinn terug in Vertival. Vanaf ca. 12 jaar.