Bout en Moertje - Cock, Nicole de 1965- (Gottmer, 2009)
Ezel Bout en muis Moertje horen bij en doen alles voor elkaar. Moertje poetst Bouts tanden, kamt zijn haren en brengt eten. Wat doet Bout voor Moertje? Prentenboek in oblong formaat met fijne pentekeningen in aquarelkleuren. Vanaf ca. 4 jaar.