De bengels helpen Sinterklaas - Coolwijk, Marion van de (De bengels, 2007)
Het is midden in de nacht. Daan en Zilver zien dat het paard van Sinterklaas niet meer wil lopen. Wat zou er met het paard aan de hand zijn? Vanaf ca. 7,5 jaar