Zin en inzicht een filosofisch uitzicht voor iedereen - Abicht, Ludo 1936-; Opdebeeck, Hendrik 1955- (Acco, 2009)
Inleidend overzicht van de hoofdstromingen van de westerse filosofie van de presocratici tot heden.