Drakensnot met tumtummetjes - Noort, Selma 1960- (Leopold, 2005)
Sil, Geerten en Mare krijgen twee jonge poesjes, maar het is een hele klus om die te verzorgen. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar