La aventura del tocador de señoras - Mendoza, Eduardo 1943- (Booket, 2004)
Efter at han endnu engang er blevet udskrevet fra sindssygehuset i Barcelona, er der ved at være styr på tilværelsen, da han inddrages i et mord og dets opklaring.