Zorgverbreding bijdragen uit speciaal onderwijs aan basisonderwijs (HBuitgevers, 2002)
Onderwijskundige studie naar voorwaarden voor en toepassingen van kwaliteitsverbeteringen in het kleuter- en basisonderwijs teneinde schooluitval te voorkomen.