APA (7th ed.) Citation

Ranau, R. (2001). Aluminiumgehalte in essbaren Anteilen von Meeresfischen, Krebs- und Weichtieren sowie in Fischereierzeugnissen: = Aluminium contents in the edible parts of sea fish, crustacean and molluscan shellfish and in fishery products. Bundesforschungsanst. für Fischerei.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Ranau, Reiner. Aluminiumgehalte in Essbaren Anteilen Von Meeresfischen, Krebs- Und Weichtieren Sowie in Fischereierzeugnissen: = Aluminium Contents in the Edible Parts of Sea Fish, Crustacean and Molluscan Shellfish and in Fishery Products. Hamburg: Bundesforschungsanst. für Fischerei, 2001.

MLA (9th ed.) Citation

Ranau, Reiner. Aluminiumgehalte in Essbaren Anteilen Von Meeresfischen, Krebs- Und Weichtieren Sowie in Fischereierzeugnissen: = Aluminium Contents in the Edible Parts of Sea Fish, Crustacean and Molluscan Shellfish and in Fishery Products. Bundesforschungsanst. für Fischerei, 2001.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.