Meidän vähemmistömme valtaväestön retoriikat saamelaisten oikeuksista käydyissä keskusteluissa - Tuulentie, Seija (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, 2001)
Summary: Our minority : the majority rhetoric in the debate of the legal rights of the Sami in Finland.