Lützen and Bautzen 1813 the turning point - Hofschröer, Peter (Osprey Military campaign series, 2001)
Efter nederlaget og tilbagetoget fra Rusland fik Napoleon hurtigt samlet sig en hærstyrke på 200.000 mand, hvormed han marcherede ind i Tyskland og mødte de russiske og preussiske modstandere i slagene ved Lützen og Bautzen.