Bilimin ışığında Osmanlıdan Cumhuriyete tıp ve sağlık kurumları - Kâhya, Esin 1941-; Demirhan Erdemir, Ayşegül 1945- (Türkiye Diyanet Vakfı yayınları. Osmanlı serisi, 2000)
Medicine, Hospitals and medical colleges; Turkey; history