Alkoholiin liityvät kuolemat yleisyys ja yhteys sukupuoleen ja sisioekonomiseen asemaan - Mäkelä, Pia (Sosiaali- ja Terveysalan Tutkimus- ja Kehittämiskeskus <Helsinki>: Research reports, 1999)
Sammandrag: Alkoholrelaterade dodsfall