Osmanlı medreselerinde eğitim-öğretim ve bunlar arasında Dâru'l-Hadîslerin yeri - Gül, Ahmet (Türk Tarih Kurumu: Türk Tarih Kurumu yayınları / 7. dizi, 1997)
Islamic education; Turkey; Islamic learning and scholarship.