Den lokala scenen Torstuna härad som lokalsamhälle under 1600-talet - Simonson, Örjan (Uppsala Universitet: [Acta Universitatis Upsaliensis / Studia historica Upsaliensia], 1999)
Enthält dt. Zusammenf.