Sedimentogenez i rannij litogenez golocenovych otloženij v oblastjach primorskogo torfonakoplenija Kolchida, Južnaja Pribaltika, Zapadnaja Kuba, Florida - Timofeev, Petr P.; Bogoljubova, Lidija I. (Geologičeskij Institut <Moskva>: Trudy, 1998)
Zsfassung in engl. Sprache.