Osennjaja sonata stichi i perevody - Ioffe, Ėleonora (Izd. Tvorčeskogo Centra Borej-Art, 1996)
Digte af E. Ioffe og oversættelser af de finske lyrikere Eino Leinos og Saima Harmajas digte, i E. Ioffes russiske tolkning.