Kieli, kirjoitus ja lukija tekstin kopiointiprosessi kielen rakenteen valottajana - Arajuuri, Yrjö (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura: Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, 1997)
Abstract: Language, writing and reader : the process of text copying as the illuminator of the structure of language.