Personbolag i beskattningen inkomstbeskattningen av öppna bolag och kommanditbolag i spänningsfältet mellan beskattningen av enskilda näringsidkare och aktiebolag - Rehbinder, Maria (Juristförbundets Förlag, 1995)
Summary: Taxation of partnerships.