Språkval och ordval i tillfällesdiktningen i Finland 1700 - 1749 - Lilius, Pirkko 1939- (Svenska Litteratursällskapet i Finland: Skrifter, 1994)
Summary: Choice of language and words in occasional poems in Finland 1700-1749.