Prosessoidun elintarvikkeen veden sorptio kuivatun haaparouskun (Lactarius trivialis) sorptioisotermin määritys ja aineosien vaikutus sorptioon - Pääkkönen, Kirsti (Elintarvikekemian ja-Teknologian Laitos <Helsinki>: EKT sarja, 1988)
Abstract.