Luftschlösser - Schmidt, Christa (rororo panther, 1987)
In zes verhalen wordt een beeld geschetst van de naoorlogse generatie Duitse jongeren uit een politiek links milieu, die de confrontatie met het nationale nazi-verleden niet aan kunnen.