Folkets oprør modstandskamp på Amager - Barfod, Jørgen H. (Frihedsmuseets Venner: Årsskrift for Frihedsmuseets Venner, 1990)
Om den tyske besttelse af Danmark i arene fra 1940 til 1945, her specielt om modstandskampen i pa Amager