Szkła i materiały szkliste (Prace Komisji Nauk Ceramicznych / Ceramika / Polska Akademia Nauk <Warszawa> / Oddział <Kraków> / Komisja Nauk Ceramicznych, 1989)
Engl. Zusammenfassungen am Schluss der Beiträge.