Vävarfolket hemindustrin i mark 1790 - 1850 - Ahlberger, Christer 1956- (Skrifter från Institutet för Lokalhistorisk Forskning / Institutet för Lokalhistorisk Forskning, 1988)
With an English summary, p.186-190.