Mīmāṃsā-darśanam Mahārṣi-Jaimini-pravartitasya-vicāraśāstrasya samālocanātmakamadhyayanam - Miśra, Maṇḍana 1929-2001 (Shri Lal Bahadur Shastri Kendriya Sanskrit Vidyapeetha <Delhi>: Saṃskṛta-vidyāpīṭha-granthamālā, 1983)
Study on the Mimamsa school, as expounded by Jaimini, in Hindu philosophy.